Despre Noi

Activitatea Noastra

Firma SC Cold Ravel SRL presteaza servicii autorizate de catre personal calificat si experimentat in urmatoarele domenii: reparatii frigidere, reparatii vitrine frigorifice, reparatii masini de spalat, reparatii televizoare, reparatii si montaj echipamente de aer conditionat, service aer conditionat si service freon auto. Toate aceste servicii se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice sau diferitelor institutii si organizatii.

Indiferent de defectiunea sau de problema cu care te confrunti in cazul frigiderului sau a vitrinei frigorifice, profesionistii nostri sunt pregatiti sa o rezolve in cel mai scurt timp. Raspundem cu promptitudine solicitarilor venite din partea clientilor care aleg sa apeleze la serviciile noastre si venim cu cele mai eficiente solutii.

Daca clientul stie exact care este defectiunea sau problema, ne deplasam pentru a rezolva in timp cat mai scurt respectiva situatie. In cazul in care nu se cunosc cauzele pentru care un fridiger sau o vitrina frigorifica nu functioneaza in parametrii optimi, realizam evaluarea situatiei si identificam problema. Acelasi lucru este valabil si pentru masini de spalat, televizoare sau echipamente cu aer conditionat.

Solutii complete

Este foarte important de punctat faptul ca oferim solutii complete pentru toate tipurile si marcile de astfel de echipamente frigorifice, echipamente de aer conditonat, televizoare sau masini de spalat. Cautam sa oferim clientilor nostri piese de schimb sau accesorii de schimb pentru electrocasnicele anterior enumerate. Obiectivul nostru este acela de a gasi solutiile cele mai eficiente pentru a presta servicii de calitate intr-un timp cat mai rapid si la costuri cat mai avantajoase pentru clienti.

Faptul ca electrocasnicele sunt tot mai performante si tot mai complexe face ca orice mica defectiune sa necesite pregatirea si experienta unor profesionisti. La SC Cold Ravel SRL depunem eforturi pentru a pune la dispozitia clientilor nostri personal cu experienta si care este instruit pentru a gasi rezolvare atat pentru modelele mai vechi de electrocasnice, cat si pentru cele mai noi astfel de echipamente.

Comunicam cu transparenta

Comunicam cu transparenta cu fiecare client pentru a ne asigura de faptul ca acesta este informat cu privire la evaluarea defectiunilor in cazul electrocasnicelor care nu functioneaza in parametrii optimi sau nu functioneaza deloc. Realizam o evaluare a situatiei si facem o estimare a costurilor pentru reparatii sau pentru inlocuirea anumitor piese. Clientul este informat cu privire la costurile estimative, iar decizia finala privind aceste costuri revine clientului.

Oricand te confrunti cu o defectiune sau cu o problema la electrocasnice, poti apela cu incredere la firma noastra. Am acumulat o experienta indelungata in prestarea acestor servicii si clientii satisfacuti de serviciile noastre reprezinta cea mai buna carte de vizita pentru firma noastra. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand ai nevoie de servicii pentru reparatii frigidere, reparatii vitrine frigorifice, reparatii masini de spalat, reparatii televizoare, reparatii si montaj echipamente de aer conditionat, service aer conditionat si service freon auto.