Reparatii frigidere

Frigiderul este indispensabil in orice locuinta si in foarte multe domenii de activitate. Folosim zilnic frigiderul, iar daca acesta functioneaza necorespunzator sau inceteaza sa mai functioneze, observam imediat importanta acestuia. In momentul in care frigiderul nu mai raceste in parametrii optimi sau da semne ca functioneaza deficitar, este momentul sa apelezi la profesionistii in reparatii frigidere.

Firma SC Cold Ravel SRL ofera clientilor servicii autorizate prestate de personal calificat si acreditat pentru o gama completa in domeniul reparatiilor de frigidere. In randul personalului firmei sunt tehnicieni frigotehnisti autorizati. Serviciile includ evaluarea frigiderului defect sau primirea de informatii de la client cu privire la functionalitatea frigiderului. Constatarea la fata locului este cea mai sigura metoda pentru ca profesionistii nostri sa cunoasca exact defectiunea si sa gaseasca imediat rezolvarea.

In anumite circumstante reparatiile pot fi realizate la fata locului in urma vizitei de constatare a defectiunilor. Daca vorbim despre defectiuni mai complexe sau nevoia de piese de schimb care trebuie comandate, se va face o programare viitoare pentru repararea frigiderului. Toate piesele care sunt inlocuite beneficiaza de certificat de garantie. Dispunem de o larga varietate de piese de schimb pentru foarte multe marci si brand-uri de frigidere de la furnizori autorizati.

Defectele cu care te poti confrunta in cazul unui frigider sunt numeroase. Printre cele mai frecvente sunt situatiile in care frigiderul nu mai congeleaza si nu raceste, situatie in care problema poate fi slaba compresie a motorului sau pierderea de freon. O alta defectiune frecventa este aceea in care se produce foarte multa gheata in frigider, situatie care poate fi cauzata de termostatul defect sau de defectiuni la senzorul de temperatura. Inclusiv pierderea de freon poate cauza aceasta problema.

O situatie neplacuta este si aceea in care frigiderul nu raceste, dar in schimb congelatorul face gheata. Aici este important tipul de frigider. Cauza poate fi data de pierderea de freon sau blocarea circuitului de retur aer spre frigider. Tot o defectiune frecventa este cea in care frigiderul pare ca functioneaza, dar se dezgheata. Cauza poate fi infundarea circuitului frigotehnic, compresia deficitara a motorului sau pierderea agentului frigorific.

In randul serviciilor de reparatii frigidere asiguram incarcarea cu freon in functie de capacitatea frigiderului, respectiv de tipul de agent refrigerant, schimbarea termostatului frigiderului, reparatii pentru instalatia frigorifica prin schimbarea filtrului deshidrator si prin incarcarea cu freon, inlocuirea releului de protectie si pornirea compresorului, schimbarea motorului ventilator pentru frigidere de tip no frost, reparatia simpla la nivelul placii electronice si inlocuirea senzorilor de frigider. 

Tot in randul serviciilor de reparatii frigidere asiguram schimbarea de compresor cu unul nou, efectuarea manoperei si incarcarea cu agent refrigerant tinand cont de volumul frigiderului.

Dupa constatarea efectuata de specialistii nostri in reparatii frigidere, se va estima costul si clientul va primi recomandarea privind reparatiile care trebuie facute. Decizia privind repararea frigiderului va fi luata de catre client, dupa discutia cu personalul firmei noastre si dupa estimarea costurilor privind aceste reparatii.