Reparatii televizoare

Prestam servicii pentru reparatii de televizoare la domiciliul clientului. Personalul nostru specializat in astfel de servicii este dedicat in a raspunde cu seriozitate si promptitudine solicitarilor venite din partea clientilor nostri. Avem o echipa dinamica pregatita pentru a rezolva o mare varietate de defectiuni sau probleme pentru diferite modele si brand-uri de televizoare, indiferent daca sunt televizoare de tip LED, LCD sau plasma.

Ne concentram pe satisfacerea nevoilor clientilor care apeleaza la serviciile noastre de reparatii televizoare. In acest sens depunem eforturi pentru a presta servicii la standarde ridicate de calitate si un raport calitate-pret foarte bun. Pentru toate lucrarile prestate se asigura o garantie intre cateva luni si un an de zile, in functie de problema sau defectiunea remediata. Indiferent de vechimea televizorului sau de problema pentru care acesta nu functioneaza, la SC Cold Ravel SRL cautam solutiile cele mai eficiente pentru a putea sa folosesti in continuare televizorul.

Echipa noastra dinamica si cu pregatire in astfel de servicii se deplaseaza la domiciliul clientului pentru a face constatarea privind defectiunile sau problemele la televizorul clientului. In functie de problema identificata, televizorul poate fi reparat pe loc sau poate fi necesara revenirea ulterioara a echipei noastre daca este necesara schimbarea unor piese.

Pentru a garanta calitatea serviciilor prestate, firma noastra foloseste doar componente noi si originale in vederea reparatiilor efectuate. Acest lucru reprezinta dovada faptului ca acordam respect atat pentru banii clientului, cat si pentru imaginea firmei noastre. Colaboram cu furnizori autorizati care ne pot pune la dispozitie piese si componente pentru o mare varietate de televizoare. Piesele inlocuite la televizorul care nu functioneaza in parametrii optimi beneficiaza de garantie. Daca in perioada garantiei apar defectiuni la televizor si sunt in legatura cu piesele aflate in garantie, vom remedia problema fara alte costuri din partea clientului.

Prin prisma pregatirii echipei noastre si pe baza experientei acumulate de-a lungul timpului, in cele mai multe cazuri reparatiile pe care le realizam sunt efectuate pe loc. Astfel clientul se poate bucura in cel mai scurt timp de folosirea televizorului. Estimarea privind costurile serviciilor de reparatii televizoare este transmisa clientului telefonic astfel incat acesta sa nu fie luat pe nepregatite atunci cand echipa noastra ajunge la adresa indicata de catre client.

In cazurile in care echipa noastra constata ca reparatiile ar fi mult mai costisitoare decat achizitionarea unui televizor nou, clientul va fi informat in acest sens pentru a putea lua decizia cea mai avantajoasa pentru el. In anumite cazuri precum ecranul spart al televizorului reparatiile ar fi multe prea costisitoare si nu s-ar justifica. Datorita faptului ca tinem la transparenta si profesionalism, de fiecare data vom informa clientul cu privire la varianta cea mai avantajoasa din punct de vedere al costurilor.

Oricand ai nevoie de reparatii televizoare la domiciliu, ne poti contacta si vom raspunde prompt solicitarii tale pentru a gasi solutia ca televizorul tau sa functioneze din nou. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii si pentru o estimare a costurilor pentru aceste servicii.