Reparatii masini de spalat

Suntem un partener de incredere pentru reparatii la standarde ridicate de calitate pentru masinile de spalat rufe sau vase. Gasim solutii cat mai eficiente si la costuri avantajoase pentru a remedia o mare varietate defectiuni sau probleme.

Firma noastra dispune de tehnicieni specializati si cu o vasta experienta in a oferi asistenta rapida sau in a rezolva cat mai rapid inclusiv defectiuni complexe. Depunem eforturi pentru a raspunde cat mai rapid tuturor solicitarilor astfel incat clientii care apeleaza la serviciile noastre pentru reparatii masini de spalat sa se bucure de echipamentul electrocasnic intr-un timp cat mai scurt. Toate aceste servicii sunt oferite la preturi competitive pe piata de astfel de servicii.

Masinile de spalat pot avea diferite defectiuni sau probleme. Cele mai comune astfel de probleme se refera la faptul ca masina nu se alimenteaza cu apa, apa nu este evacuata sau apar diferite zgomote in diferitele etape ale procesului de functionare a masinii de spalat. Uneori se poate intampla ca apa sa ramana in recipientul pentru detergent sau pentru balsamul de rufe in cazul masinilor de spalat rufe. Alteori se poate ca masina sa nu mai efectueze anumite programe, iar in cel mai rau caz masina de spalat poate refuza sa porneasca.

De cele mai multe ori o persoana care nu este specializata in reparatii masini de spalat poate cu greu sa identifice defectiunea. Sau ii este imposibil. In acest context cea mai la indemana varianta este reprezentata de serviciile profesionale pentru astfel de reparatii. Firma SC Cold Ravel SRL pune la dispozitie tehnicieni instruiti si cu experienta in astfel de servicii.

Primul pas il reprezinta constatarea defectiunii si identificarea solutiei pentru a remedia defectiunea respectiva. In acest sens se folosesc diferite echipamente cand este cazul, iar in alte situatii doar expertiza personalului nostru. Daca suntem contactati telefonic pentru constatare, clientul poate oferi informatii referitoare la situatia cu care se confrunta astfel incat sa avem cat mai multe detalii si sa putem identifica problema fara a ne deplasa la fata locului pentru constatare. In astfel de situatii de multe ori personalul firmei noastre anticipeaza defectiunea, iar atunci cand ajunge la locatia solicitata, gaseste rezolvarea in timp scurt.

Daca defectiunea este cauzata de piese uzate, acestea sunt inlocuite cu piese noi si originale de la furnizori autorizati, piese pentru care se asigura garantie de calitate. Avem experienta in rezolvarea defectiunilor pentru o mare varietate de modele si brand-uri de masini de spalat, precum Whirlpool, Arisont, Indesit, Artic, Zanussi, etc.

De foarte multe ori oamenii aleg sa inlocuiasca o masina de spalat care este defecta, chiar daca ar fi mult mai avantajos din punct de vedere al costurilor sa repare masina respectiva. Apeleaza la firma noastra pentru reparatii masini de spalat si putem gasi solutia pentru a prelungi durata de viata a masinii tale de spalat la costuri mult mai avantajoase decat investitia intr-o masina noua.