Service – Reparatii aer conditionat

Atunci cand aparatul de aer conditionat refuza sa mai porneasca sau functioneaza defectuos, cu siguranta ca este neplacut, mai ales daca temperaturile sunt foarte ridicate. Pentru a prelungi durata de viata a aparatelor de aer conditionat, este foarte important ca acestea sa fie intretinute in mod corespunzator. In acest sens serviciile pe care firma noastra le pune la dispozitie se pot dovedi foarte utile.

SC Cold Ravel SRL asigura service si reparatii aer conditionat pentru o paleta foarte mare de modele si tipuri de aparate de racire a aerului. Dispunem de o echipa dinamica si cu experienta in aceste servicii pe care le oferim clientilor la standarde ridicate de calitate si profesionalism. Depunem toate eforturile pentru a raspunde cat mai prompt solicitarilor pentru service aer conditionat si reparatii aer conditionat.

Efectuam inclusiv revizia aerului conditionat. Este recomandat ca periodic sa fie efectuate astfel de revizii pentru a asigura o functionare in parametrii optimi a aparatului de aer conditionat. Revizia permite aparitia defectiunilor de natura tehnica la aparatele de aer conditionat. Revizia presupune anumite proceduri specifice precum:

  • curatarea filtrelor de la interiorul aparatului de aer conditionat in vederea inlaturarii prafului depus si a mirosurilor neplacute

  • igienizarea vaporizatorului sau a acelui radiator care este asezat in spatele filtrelor si poate fi remarcat la nivelul unitatii interioare

  • curatarea condensatorului unitatii exterioare a aparatului aerului conditionat pentru a se evita scaderea randamentului si a se preveni aparitia defectiunilor la compresorul aparatului de aer conditionat

  • curatarea turbinei aparatului de aer conditionat, aceasta fiind deseori incarcata cu mizerie si afectand puterea de ventilatie a aparatului, putandu-se ajunge la arderea motorului.

Asiguram inclusiv servicii pentru igienizarea aparatelor de aer conditionat. Igienizarea este recomandata a fi efectuata cel putin o data pe an. Procedura igienizarii aparatelor de aer conditionat este realizata folosindu-se echipamente, unelte si aparatura profesionale. De asemenea apelam la anumite solutii de tipul dezinfectantelor si al produselor antibacteriene profesionale, special concepute pentru astfel de echipamente de aer conditionat.

Prin igienizarea echipamentelor de aer conditionat se elimina mirosurile neplacute, mirosul de fum de tigara sau mirosul de mucegai care poate fi uneori emanat de catre aceste aparate daca nu sunt igienizate periodic. Mai mult decat atat, aerul refulat in interiorul camerelor de catre un aparat de aer conditionat igienizat va fi mult mai curat si mai sanatos, fara a pune in pericol sanatatea persoanelor care petrec timp in spatiul respectiv.

Dincolo de serviciile pentru intretinere si igienizare, personalul nostru asigura inclusiv servicii de reparatii aer conditionat. Ne deplasam la locatia indicata de client pentru a constata care este defectiunea si cautam sa remediem cat mai rapid problema. In situatia in care este nevoie de inlocuirea unei piese, este posibil sa fie nevoie de cateva zile pana ce piesa va fi comandata, daca nu este in stocul de piese de schimb a firmei noastre. In cazul in care problema poate fi rezolvata pe loc, profesionistii nostri in service – reparatii aer conditionat se vor ocupa de aceasta de indata pentru a putea functiona imediat aparatul de aer conditionat.