Montaj aer conditionat

In momentul in care ai luat decizia de a te bucura de confort termic inclusiv in zilele caniculare, mai trebuie doar sa rezolvi problema montajului aparatului de aer conditionat. Firma SC Cold Ravel SRL vine in intampinarea tuturor acelora care au nevoie servicii aer conditionat – montaj aer conditionat cu servicii complete la preturi competitive pe piata.

Personalul nostru specializat in astfel de servicii are o experienta indelungata in montajul aparatelor de aer conditionat de orice tip si orice brand. Folosim unelte si aparatura profesionale, dar si materiale de calitate ridicata pentru a asigura fiecare client care apeleaza la noi de durabilitatea lucrarilor executate.

Serviciile de montaj aer conditionat implica stabilirea traseului pentru cablurile electrice in functie de locul unde este amplasat aparatul de aer conditionat. Traseul frigorific este izolat cu armaflex pentru durabilitate si siguranta. Pentru cablul electric folosim cablu de cea mai buna calitate pentru a se evita orice risc in acest sens. Montajul implica de asemenea furtunul de condens special, console pentru prinderea unitatii exterioare (daca aceasta exista), dibluri si suruburi pentru prinderea aparatului, dar si banda de matisat cu rezistenta la radiatiile solare.

Personalul firmei noastre tine cont intotdeauna de elementele de siguranta in privinta montajului aerului conditionat. Din acest motiv prinderea aparatului de aer conditonat nu este realizata decat in locuri sigure si niciodata nu incalcam normele de siguranta privind prinderea aparatului pe un perete care nu suporta greutatea aparatului sau pe anumite structuri improvizate.

La finalul procesului de montaj se va realiza vidarea traseului frigorific prin utilizarea pompei de vacuum. Unitatea externa a aparului de climatizare se va fixa cat mai accesibil montarii, dar si pentru ca ulterior sa se poata realiza interventii de service si sa fie cat mai aproape de unitatea interna a aparatului de aer conditionat. La cererea clientului asiguram inclusiv montajul pentru canalul de cablu de mascare al traseului sau a cablului electric.

Etapele in serviciile de montaj aer conditionat sunt urmatoarele: stabilirea pozitiei de montare in functie de preferintele clientului, dar respectand intotdeauna normele de siguranta privind locul unde va fi prins aparatul respectiv; fixarea clipsurilor interne; strapungerea peretului cu o carota speciala de 55 mm; fixarea suportilor exteriori; racordarea traseului frigorific; montarea unitatii interne; montarea unitatii externe a aparatului de aer conditionat; vidarea traseului si in final pornirea aparatului de aer conditionat.

Daca clientul solicita realizarea de finisaje in locurile unde s-a facut montajul, echipa noastra asigura astfel de servicii, dar costul acestor servicii nu sunt incluse in pretul pentru montajul aparatului de aer conditionat. Personalul nostru specializat in aceste servicii monteaza orice model de aer conditionat, indiferent de brand. Asiguram garantie pentru manopera efectuata in montajul aparatelor de aer conditionat.

Indiferent daca ai nevoie de astfel de servicii pentru locuinta personala sau daca ai un spatiu comercial ori unul pentru birouri unde ai nevoie de montaj aer conditionat, nu ezita sa apelezi la SC Cold Ravel SRL. Raspundem cu promptitudine solicitarilor venite din partea clientului si oferim un raport calitate-pret foarte avantajos.