Freon auto

Climatizarea fiecarui autoturism este de maxima importanta avand in vedere ca orice sofer isi doreste sa se bucure de confort in orice anotimp. Din acest motiv instalatia de climatizare a autoturismului trebuie sa functioneze in parametrii optimi. Pentru acest lucru este nevoie ca freonul sa nu lipseasca din instalatia aceasta de climatizare.

Firma noastra ofera proprietarilor de autoturisme si autovehicule de orice tip servicii pentru curatarea refrigerantului de impuritati si incarcarea cu freon a sistemului de aer conditionat. Oferim servicii profesionale de incarcare freon auto pentru toate tipurile de autoturisme si autovehicule.

Serviciul de incarcare cu freon auto trebuie sa fie solicitat de cel putin doua ori in fiecare an in vederea pregatirii instalatiei de aer conditionat a autovehiculului pentru sezonul rece, respectiv pentru sezonul cald. Insa dincolo de aceasta incarcare recomandata a fi facuta periodic, exista si alte situatii in care poti avea in vedere aceste servicii. Una dintre acestea este aceea in care se observa faptul ca instalatia de aer conditionat auto raceste foarte greu. A doua situatie este aceea in care imediat dupa ce pornesti aerul conditionat al autoturismului poti simti un miros neplacut.

Incarcarea cu freon a instalatiei de aer conditionat a autoturismelor presupune urmarea unor etape. Prima etapa consta in extragerea freonului si a uleiului din interiorul instalatiei de aer conditionat a autoturismului. Aceasta procedura este realizata cu aparatura profesionala de ultima generatie de personalul nostru specializat in astfel de servicii. Ulterior este curatat intreg sistemul, iar instalatia este vidata pentru a se verifica daca sistemul este etans si daca exista anumite pierderi de freon.

Etapa urmatoare presupune umplerea instalatiei de aer conditionat cu cantitatea de freon care este indicata de catre producatorul autovehiculului. Se adauga de asemenea cantitatea necesara de ulei si in final se face verificarea presiunii din instalatie.

Serviciile profesionale de incarcare cu freon auto inseamna o serie de beneficii. In primul rand vorbim despre posibilitatea de a folosi instalatia de aer conditionat a autoturismului in conditii optime si la capacitate maxima in orice moment si in orice anotimp. Al doilea beneficiu este dat de eliminarea mirosului neplacut din masina, miros care poate fi dat de folosirea aerului conditionat. Tot un beneficiu important se refera la faptul ca aerul din masina va fi unul curat in momentul folosirii aerului conditionat.

Tot in randul beneficiilor oferite de aceste servicii putem aminti si faptul ca se pot depista anumite scurgeri sau pierderi de presiuni. In cele din urma subliniem si beneficiul de a avea permanent cantitatea de freon reglata conform cu modelul de autoturism pe care il conduci. Toate aceste beneficii sunt rezultatul serviciilor profesionale de curatare si incarcare cu freon auto.

La SC Cold Ravel SRL asiguram incarcare cu freon pentru toate tipurile de autovehicule intr-un timp foarte scurt si de catre personal calificat pentru aceste servicii. Nu ezita sa apelezi la firma noastra pentru aceste servicii si bucura-te de calitatea serviciilor prestate de noi la preturi avantajoase.