Reparatii vitrine frigorifice

Vitrinele frigorifice sunt folosite pentru diferite domenii de activitate. Indiferent daca vorbim despre vitrinele frigorifice verticale sau despre cele orizontale folosite preponderent pentru prezentarea produselor perisabile, functionarea optima a acestora este absolut necesara. In caz contrar produsele pastrate la temperaturile optime pentru a nu se altera risca sa se strice si sa fie aruncate.

Vitrinele frigorifice verticale sunt adesea folosite pentru prezentarea produselor alimentare de tip mezeluri sau branzeturi, pe cand vitrinele frigorifice verticale sunt cel mai adesea destinate bauturilor racoritoare, apa sau bere.

In cazul in care o vitrina frigorifica nu mai functioneaza in parametrii normali sau daca inceteaza sa mai functioneze, cu siguranta este nevoie sa apelezi la servicii pentru reparatii vitrine frigorifice. Firma SC Cold Ravel SRL pune la dispozitie personal cu pregatire si cu experienta in repararea diferitelor modele si brand-uri de vitrine frigorifice.

Printre cele mai des intalnite defectiuni sau probleme pentru vitrinele frigorifice putem aminti blocarea compresorului, imbacsirea cu praf a condensatorului de racire, blocarea ventilatorului de racire, defectarea blocului de pornire a compresorului (condensatori sau relee) si pierderea agentului frigorific (adica a freonului). Oricare dintre aceste defectiuni pot duce la functionarea deficitara a vitrinelor frigorifice sau chiar la incetarea functionarii acestora.

Serviciile pe care firma noastra le pune la dispozitie pentru reparatii vitrine frigorifice sunt menite a rezolva toate defectiunile amintite mai sus. In acest sens personalul specializat al firmei noastre pune la dispozitia clientilor servicii precum inlocuirea termostatului mecanic, inlocuirea termostatului digital, schimbarea ventilatoarelor, schimbarea turbinelor, inlocuirea compresoarelor, inlocuirea senzorilor de temperatura, incarcarea cu freon a vitrinelor frigorifice, curatarea condensatorului de racire, remedierea pierderilor de freon si reincarcarea cu freon, dar si inlocuirea valvei de expansiune.

Dispunem de echipamente profesionale pentru identificarea defectiunilor care pot sa apara la toate tipurile de vitrine frigorifice. Avem colaborari cu furnizori autorizati de piese de schimb pentru o multime de modele si tipuri de astfel de vitrine frigorifice. Pentru toate piesele de schimb care sunt folosite pentru a inlocui piesele uzate sau defecte oferim garantie. In acelasi timp oferim garantie si pentru manopera executata de personalul firmei noastre.

In multe cazuri clientii care apeleaza la serviciile noastre nu cunosc cauza defectiunilor aparute la vitrinele frigorifice. In astfel de situatii este nevoie de o constatare la fata locului de catre personalul firmei noastre. Daca defectiunea nu este foarte complexa, aceasta se poate rezolva pe loc. Este cea mai rapida si putin costisitoare abordare, in multe cazuri. Daca problema vitrinei frigorifice este una mai complexa, atunci se va face o programare pentru o vizita ulterioara pentru remedierea acesteia.

In situatiile in care costurile cu reparatia vitrinei frigorifice sunt foarte mari, personalul firmei noastre va recomanda investitia intr-o noua vitrina frigorifica. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme cu vitrinele frigorifice. Raspundem cu promptitudine solicitarilor venite din partea clientilor si oferim servicii profesionale la calitate ridicata pentru reparatii vitrine frigorifice.